10 comments

 1. Tuinslak says:

  [ Blog ] Reprocopy – Internet in België anno 2010… – http://blog.tuinslak.org/2010/07/reproco

 2. Jo says:

  niet bepaald oudere generatie, maar de publiciteitsmaffia

 3. Reprocopy gaat graag in debat over de praktijk van het linken naar krantensites.

  In de loop van september 2010 organiseren we een workshop met de bedoeling alle betrokkenen over deeplinking en de toekomst van het auteursrecht in een online omgeving te bevragen. Indien interesse, kan je je inschrijven via info@reprocopy.be

 4. me says:

  @Tuinslak: ge hebt toch eerst gestuurd om te vragen of ge dieje foto online moogt zetten?

  Vind het toch bizar dat er op HLN.be toch links staan om een artikel op Facebook te posten, terwijl volgens Reprocopy een link naar een artikel na 30 dagen moet verwijderd worden…

 5. Tuinslak says:

  A mail I got:

  Beste

  Reprocopy – beheersvennootschap van de Vlaamse krantenuitgevers – nodigt u uit om samen met deze uitgevers de voorwaarden rond dieplinken naar krantencontent te bekijken. Op woensdag 22 september om 10u organiseren we een workshop in de kantoren van Reprocopy, vlakbij het Brusselse Zuidstation.

  Wij waken in eerste instantie over een correcte toepassing van de wetgeving inzake het auteursrecht. Dat wil zeggen dat we het online verspreiden van beschermde krantenartikels – zonder voorafgaande toestemming van de auteur – tegengaan.

  Krantenuitgevers willen dieplinks uiteraard toelaten. De voorwaarden die we voor dat linken hebben uitgewerkt, zijn vandaag het voorwerp van kritiek.

  Indien interesse in deze workshop, bevestigt u uw komst? Indien u reeds inschreef via info@reprocopy.be, hoeft u niet meer te replyen.

  We kijken uit naar uw feedback.

  Vriendelijke groet
  Katrien Kiekens
  Reprocopy
  http://www.reprocopy.be

  T +32 2 558 97 64
  M +32 485 100 692
  t @katrienkiekens

  Barastraat 175
  1070 Brussel
  Route: http://vdpma-route.notlong.com/

 6. […] because I can’t attend, and, well, someone should. To save the planet. Or […]

Leave a Reply...